Sådan aktiveres dit barn i skolen

aktiver barn i skole

Møder du også alt for ofte det samme kedelige svar fra dit barn, når du interessant spørger ind til, hvordan skoledagen har været? Med denne guide kan du blive meget klogere på én bestemt aktivitet, som med garanti vil sørge for, at dit barn bringer spændende fortællinger med hjem.

Workshop med en tryllekunstner

Tryllekunstneren Nicolaj Mogensen, som administrerer hjemmesiden nicolajmogensen.dk, har brugt de seneste år på at tilrettelægge en workshop for børn og unge, der godt kunne tænke sig at prøve kræfter med noget alternativt. Nicolaj vil under workshoppen, som oftest inkluderer et 4-6 ugers forløb, lære børnene og/eller de unge at trylle, tankelæse og udvikle sig som menneske og performer. En lærdom som de involverede ikke kun vil få noget ud af under forløbet, men som de også kan perspektivere over på deres eget skoleliv. Det er målsætningen, at de skal blive bedre til at turde kaste sig ud i tingene i f.eks. en fremlæggelse, som kan være angstprovokerende for mange.

Inklusion er vigtigere end nogensinde!

Foruden en utvivlsom stor lærdom under forløbet, går workshoppen ligeledes ud på at skabe sammenhæng og social kontakt børnene/de unge imellem. Man snakker om inklusion i langt de fleste skoler i dag, og med en trylle-workshop kan denne inklusion få lov at blomstre for fulde drøn. Der er en ubetinget samhørighed personerne imellem, som vil skabe en naturlig gruppedynamik. Alle har samme vilkår for trylleriet, fordi de alle starter fra nul. Når forløbet er afsluttet, vil workshoppen være noget, som alle de deltagende kan tænke tilbage på og snakke med hinanden om – det afføder en naturlig fællesskabsfølelse, som er givtigt særligt for børn og unge.

Prisen på en workshop?

For nogen det mest interessante spørgsmål. Priserne på workshops afhænger af mange ting – derfor er det ikke muligt at lave et fast prisleje på workshoppen. Det vil imidlertid kræve, at arrangørerne selv er opsøgende, får taget kontakten til tryllekunstneren og med en dialog får det klargjort, hvad prisen er. Det er blandt andet faktorer som længden af workshoppen, lokaliteten og antallet af deltagere der afgør, hvor prislejet befinder sig.

En workshop med Nicolaj kan bookes ved at tage kontakt til ham på ovenstående hjemmeside.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide, om dit barns skole har mulighed for at booke en workshop, kan du altid tage fat dit barns klasselærer og undersøge, om det er muligt. Vi ønsker alle en rigtig dejlig dag i det solbeskinnede vejr.